Kjo është puna që Rudina Hajdari ka bërë teksa studionte në Amerikë dhe duke pasur parasysh qe mbeshtetjen financiare

Rudina Hajdari ka qenë e ftuara e radhës në emisionin “Ftesë në 5” të Bieta Sulos.

Nga studioja, Rudina tregoi lidhur me shkollimin e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duket treguar dhe sa i ka kushtuar shkolla, pasi sic te gjithe e dime qe shkollimi ne Shetet e Bashkuara te Amerikes eshte teper i shtrenjte.

Rudina tregoi se ka punuar që në moshën 16 vjeçare dhe ka vazhduar të punojë edhe gjatë studimeve të mëvonshme në punë të thjeshta si shitëse apo pozicione të ngjashme te kesaj natyre.

Por, ajo tha se nuk ka paguar pothuajse aspak.

“Fatmirësisht kam patur gjithnjë mbështetje financiare nga shteti për shkak të rezultateve të shkëlqyera gjatë studimeve”, tha ajo.

TE TJERA

spot_img