Jul Deda ngre dyshimet për veprimet në seancën plenare: Njëri gris, tjetri me qese në xhep (Video)

299

Deputetët e Partisë Demokratike vendosën të mos votojnë për kryetaren e re të Kuvendit, Lindita Nikollën duke grisur fletët e votimit.

 

Pas këtij akti, kryeministri Edi Rama u ngrit, nxori një qese dhe filloi të mbledhë qetë letrat e grisura nga demokratët. Aktori i njohur Julian Deda ka ngritur dyshime për këtë akt të kryeministrit, pasi Rama i nxori qeset nga xhepi, ndaj dukej sikur gjithçka ishte me plan.

 

“Njeri gris, tjetri gati me qese ne xhep. Gjasme nuk flasin me njeri-tjetrin, gjasme nuk i kordinojne veprimet, gjasme nuk jane bashke…”, shkruan Jul Deda.