Nuk u mjaftua me provokimet me fletët e grisura, Rama ‘tallet’ keq me PD-në: Ditë traumatike sot, duhet të kemi…

223

Jashtë sallës së Kuvendit Kryeministri Edi Rama i pyetur lidhur me akuzat që përmendi Lulzim Basha në fjalën e tij tha se duhet pasur respekt në një ditë trauamtike për PD-në dhe se mirëkupton cdo gjë mund të jetë thënë.

Rama:

Juve mund të aludoni por unë s’kam provë për këtë. Sinqerisht nuk kam dëgjuar asgjë, përvecse atyre zhurmave që janë të mirëpritura për një ditë si kjo që nuk është e lehtë për PD-në.

Është një proces traumatik, kshuqe duhet të kemi durim dhe respekt për traumat e të tjerëve.