Basha përjashtoi Berishën, ky është qendrimi i Edi Ramës. Ja mesazhi i kryeministrit që …

184

Kryeministri Edi Rama ka mbajtur një qendrim indiferent ndaj vendimit të kryetarit të PD Lulzim Basha për të përjashtuar nga grupi parlamentar Sali Berishën, duke mos preferuar të bëjë asnjë koment.

 

Edhe pse ka qenë një nga nxitësit kryesor që Basha të “vrasë babain e tij politik” Rama ka vijuar me publikimet në kantieret e Rindërtimit, duke mos i dedikuar asnjë rresht debatit më të quqishëm aktual në politikë.

 

MESAZHI I PLOTE:

 

MIRËMËNGJES

 

dhe me këtë fotoalbum të punës transformuese në kantieret e Rindërtimit që besoj se flet vetë, ju uroj një ditë të mbarë

 

*Laç dhe Thumanë.