Juli dhe Cubi festojnë 10-vjetorin si “çift”, por jo si burrë e grua

300

Ditë e rëndësishme qenka kjo e sotmja për Jul Dedën dhe Cubin, të cilët festojnë 10 vjetorin si çift. Sigurisht në ekran se në jetën reale, ata janë të martuar me persona të tjerë.

Cubi dhe Juli kanë qenë një dyshe shumë e suksseshme në “Aparatamentin 2XL” dhe tani janë bërë sërish bashkë në shoun “Klanifornia” në TV Klan që pritet të nisë së shpejti me plot surpriza.

S’na mbetet veç t’i urojmë dhe ne në ëHO si për përvjetorin ashtu edhe për shoun.