“E tradhtoj, e kam të dashurën 30 vite më të re! Kjo nuk mi plotëson kushtet”/ Shqiotari pranon ‘tradhtinë’ në sy të gruas (video)

485

Një çift të moshuarish në Tiranë i ka habitur të gjithë me ato që tregojnë për marrëdhënien e tyre bashkëshortore.

Burri thotë se e ka tradhtuar gjithmonë bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit është në dijeni për çdo gjë e bën një sy qorr e një vesh shurdh.

Deklarata ata i bënë gjatë një interviste të ORA për temën “tradhtia dhe shqiptarët”.

Bashkëshortja: “Kisha kuptuar që burri më tradhtonte, por bëja një sy qorr dhe një sy shurdh sepse isha e re dhe kisha fëmijë.”

Bashkëshorti: “E kam tradhtuar që në tëra moshat. E tradhtoj sepse nuk mi plotëson kushtet. Femra duhet të jetë më e vogël. E kam të dashurën 30 vite më të re, është thjesht kalimtare.”

Po kush tradhton më shumë?

Disa qytetarë thonë femrat, të tjerë meshkujt, por ka dhe nga ata që thonë se të dyja palët janë njësoj.

Qytetari 1:”Femrat tradhtojnë më shumë. Nuk e fal tradhtinë.”

Qytetarja 2: “Më duket se femrat e kanë fajin.”