24-vjeçari ekselent i Përputhen: Një femër që jep buzën, jep edhe…

148

Sapo ka filluar sezoni i ri i Përputhen dhe janë prezantuar tre djemtë, konkurrentët e parë . Jurgen Boduri, djali me rezultate ekselente futet në Për’puthen. Është 24 vjeç, ka lindur në Berat, por aktualisht jeton në Tiranë. Pozicioni aktual i punës: Asistent menaxher.

 

Jurgeni mendon se nëse një femër të jep buzën, jep edhe pjesën tjetër pa rezistencë.

 

I pyetur nga Bora, çfarë donte të thoshte më këtë shprehje, ai u shpjegua më gjatë duke u shprehur.

 

“Është pak provokuese dhe paragjykuese. Unë nuk i përfshij të gjitha vajzat në këtë thënie. Ndonjëherë është e vështirë ta rrëmbesh puthjen. Në momentin që një femër të jep një puthje tregon që ka një pëlqim. Kështu puthja pasohet nga puthje të tjera dhe në fund dorëzohet pa rezistencë”, tha Jurgeni.