57 vjet nga fotoja e pare, sot fotografi shkodran Tonin Gega i boton edhe në Francë

214

NGA KLODIAN ZHIVANI

 

Tonin Gega, fotoreporterin 74 vjeçar, çdo ditë e takon rrugëve të qytetit të Shkodrës me mikun e tij me të mire përkrah, aparatin fotografik.

 

57 vite me parë, Tonini shkrepi fotografinë e parë dhe gjatë gjithë karrierës se tij ka punuar ne dhjetëra gazeta e revista. Së fundmi, fotografitë e tij janë publikuar edhe ne revistat franceze.

 

Vitet e fundit, fatkeqësisht Toni humbi mbështetjen me te madhe në pasionin e tij.