Gent Zenelaj ka një fans që vlen sa për 1000 të tjerë (foto)

186

Gent Zenelaj ka ritakuar pas më shumë se 10 vitesh një fans të tij, me të cilin kishte shkrepur dikur edhe një foto.

 

Djali në fjalë e ka ruajtur foton kujtim me aktorin e njohur, të cilin dukshëm e ka të preferuarin e tij.

 

“Ri-Takimi me një fansin tënd që e ka ruajtuar foton për më shumë se 10 vite është ndjesi fantastike”, shkroi Genti i emocionuar, krah dy fotove.

 

Sigurisht fansi i shtoi albumit të tij dhe një foto tjetër, tashmë i rritur, me emocione të reja dhe me ca vite mbi kurriz.