NDËRRON JETE NE MOSHËN 86-VJEÇARE MJESHTRI I MADH I HUMORIT SHKODRAN PAULIN PREKA

359

Ndërron jete Mjeshtri i Madh i humorit shkodran dhe atij shqiptar Paulin Preka. Kolosi i humorit shqiptar mbylli syte në moshën 86 vjeçare në Itali ku jetonte prej vitesh me familjen e tij.

Paulin Preka është pjese e asaj kaste aktoresh te mëdhenj të humorit të cilët shënjuan emrin e tyre ne historinë e artit shqiptar.

 

Preka numëron me dhjetra role në teatër dhe kinematografi ndërsa ka spikatur me estradën e Shkodrës ne rang kombëtar dhe ndërkombëtare.