Moderatorja shqiptare: “Më ka ngacmuar në Instagram një futbollist i Barcelonës”

Moderatorja seksi e sportit Elmira Sadrija , e cila punën kryesore e ka me meshkuj sportist të fushës së blertë,

ka ndarë me publikun një prej ndodhive që i ndodhën vitin e kaluar. Në shtator të 2020 ajo u bë pjesë e portaleve dhe mediave shoë bizz në Spanjë, Kroaci, Mal të Zi etj.

Sadrija ka qenë pjesë e lajmeve ndërkombëtare pasi një prej futbollistave të klubit më të suksseshëm në botë e kishte ngacmuar nëpermjet instagramit.

Deklarata e Elmirës:
“Ngacmimi i fundit ka qenë në shtator të vitit të kaluar, kur unë kam arritur të bëhem lajm në Ballkan dhe pak më gjerë që nuk e kam kuptuar përse.

Përmes followers në Instagram, kam parë që kam qenë në top lajmet në Kroaci, Bosnjë, Serbi, Mal të Zi, edhe kjo ka pasur të bëjë me një futbollist të Barcelonës”, u shpreh Elmira.

TE TJERA