Eugena Tomini: Vaksina do të bëhet e detyrueshme, ja tre kategoritë

87

Pas mjekëve, studentëve dhe arsimtarëve, vaksina do të bëhet e detyrueshme për tre kategori tjera. Bëhet fjalë për policët, farmacistët e laburantët.

 

Lajmin e ka bërë të ditur zëvendës ministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini.

 

Ajo ka bërë thirrje për vaksinim në mënyre që të kemi mbulesë të lartë vaksniale dhe të mos lejojmë qarkullimin e mutacioneve.