“Barbarë, meritojnë të kalben pas hekurave”, kryeministri Rama shpërthen i revoltuar dhe iu dërgon mesazhin e prerë gjykatësve

259

Kryeministri Edi Rama shpërtheu sot i revoltuar ndaj zjarrvënësve në vendin tonë që sot janë prapa hekurave të burgut. Rama iu dërgoi një mesazh edhe gjykatësve në lidhje me këta persona, të cilët ai i quan barbarë.

 

Kreu i qeverisë iu kërkon gjykatësve që të japin dënimet e duhura për këta individë.

 

“Janë çuar pas hekurave një numër jo i vogël barbarësh të cilët nuk e meritojnë të jenë të lirë mes qytetarëve të këtij vendi. Meritojnë të kalben prapa hekurave. Shpresoj që gjykatat të japin vendimet e duhura. Uroj që gjykatësit të japin vendime të jenë të lartësinë e dhimbjes për kaq shumë vlera të dëmtuara dhe burime jete të shkaktuara.

 

Nuk janë pasuria e askujt dhe janë thesari që kemi detyrim të shtojmë, edhe t’ja kalojmë fëmijëve të gjykatëse. T’i japim një mesazh atyre që mund t’u ngjajnë kur të vijë vera e ardhshme.”, u shpreh kryeministri Rama.