A e gjeni dot personin në foto? Sot është një nga gazetarët më të mirë në Shqipëri

115

Ai është një nga gazetarët më të njohur dhe më të vlerësuar në Shqipëri. Bëhet fjalë për Artan Hoxhën, i cili ka publikuar një foto ku tregon se si dukej 47 vite më parë.

 

Aty ai shfaqet bebe, ku e ëma po e mban në krahë. “Vetem 47 vite me pare… I pakenaqur me situaten… por me shpresen, se do te behej me mire…”, shkruan Hoxha.