Testoni logjikën tuaj. Cili nga filxhanët e kafesë do mbushet i pari?

337

Kuicet jane shume te bukur dhe argetues plus tregojne dhe sa inteligjen jeni. Ne foto shikohet 4 filxhan dhe ju a gjeni dot pergjigjen e sakt. Kush filxhan mbushet e pari.

 

A e gjeni dot??

 

Përgjigja është 5. Të gjitha kupat e tjera nuk do të marrin asgjë sepse tubat që çojnë në to bllokohen në një moment.