Ngjarje e tmerrshme/ U zhduk pak kohë më parë, 42-vjeçarja u gjet e groposur dhe e betonizuar në një avlli

42 vjeçarja Monica Gius jetonte prej 20 vitesh dhe kishte tre fëmijë dhe punonte pastruese. Ishte pa leje qëndrimi dhe keqtrajtohej si nga partneri i saj 39-vjeçar i cili mbetet dhe i dyshuari kryesor.

Eshtrat u gjetën sot shtëpi në Ano Poli Kyparissia në qytetin Drama nga vetë i zoti i shtëpisë i cili pa ndryshimin e cimentos së avllisë dhe për këtë ai germoi dhe gjeti eshtrat e një njeriu.

Policia është në kërkim të partnerit 39-vjeçar të 42-vjeçares rumune Monica Gius, gjithashtu Kjo është 42-vjeçarja, zhdukja e së cilës u raportua nga kushërira e saj më 24 maj në Drejtorinë e Policisë së Dramës.

Sipas televizionit grek ERT, oficerët e policisë vlerësojnë se eshtrat e gjetura në një shtëpi në Ano Poli Kyparissia mund t’i përkasin 42-vjeçarit. Fillimisht u gjet një kockë në oborrin e shtëpisë dhe kështu u zbulua spektakli ma kabër.

Kushërira e 42-vjeçares, e cila njoftoi zhdukjen e saj majin e kaluar, pohoi se e kishte parë atë që nga shkurti 2021. Megjithatë, rasti i ekzaminuesit mjekësor, i cili tashmë është atje, do të hedhë dritë mbi rastin, ndërsa vendi është bllokuar nga forcat e policisë.

Pronarët e shtëpisë, të mërkurën në mëngjes vunë re një ngjyrë të ndryshme të çimentos në një moment dhe zgjuan kuriozitetin e tyre dhe, pasi gërmuan, u gjendën para një ma kabre të tme rrshëm.

Partneri i 42-vjeçares rumune Monica Gius, e cila ishte zhdukur që nga shkurti i kaluar, jetonte në shtëpinë disa kohë më parë dhe para se të nisej për në Rumani. Bazuar në faktin e mësipërm, ka indikacione të forta se trupi i përket 42-vjeçarit që jetoi në Kyparissia për 20 vjet.

Misteri me zhdukjes se gruaje 42-vjeçare rumune

Personi i zhdukur, me origjinë nga Rumania, Monica Gius, ka jetuar në Kyparissia për njëzet vitet e fundit. Ajo punonte si pastruese, duke u kujdesur për të moshuarit, por kohët e fundit ajo ishte e papunë dhe kishte probleme shëndetësore.

Gjurmët e saj u zhdukën papritur në shkurt, pa e ditur askush ditën e saktë. Në të njëjtën kohë, më i madhi nga tre fëmijët e personit të zhdukur. “Ajo nuk po kalonte mirë me partnerin e saj. “Ai keqtrajtonte mua dhe vëllain tim të vogël,” tha ai. Ajo gjithashtu iu referua zhdukjes “aksidentale” të partnerit të saj në të njëjtën kohë kur humbën gjurmët e saj.

“I panë në mbrëmje së bashku dhe më pas ai u nis për në Rumani. Ai tha se do të shkonte në punë. “Por nëna ime nuk ka shanse të largohet nga Greqia me të, sepse ajo nuk ka letra prej vitesh”, përfundoi ai.

Kujtojmë se kjo ngjarje e rende e çon ne 11 numrin e viktimave të gravë që nga fillimi i viti 2021.

TE TJERA