Frrok Çupi del me paralajmërimin për politikanët shqiptarë: 9 ditë frike! Berisha e di sa e rrezikshme është kjo…

192

Analisti Frrok Çupi përmes një komenti të hollë shprehet se politikanëve shqiptarë iu kanë hyrë të dridhurat nga SPAK dhe kanë filluar që në fshehtësi të bëjnë gati rrobat për tek ‘vendi’.

 

Çupi ndalet tek ish-kryeministri Sali Berisha, për të cilën shkruan se po kalon ditët më ankthioze të tij, duke studiuar gjithë terrenin në mënyrë që të vendosë që të hyjë apo jo në Kuvend.