Afganët qëndrojnë vetëm pak ditë në Qyteti Studenti, 300 prej tyre largohen direkt

127

Janë larguar nga “Qyteti Studenti” afganët e strehuar në Shqipëri. Mësohet se rreth 300 afganë do të strehohen tashmë në një strukturë hoteliere në qytetin e Lezhës.

Mësohet se në Qytet Studenti afganët po akomodohen, deri në plotësimin e të gjithë dokumenteve për mbrojtjen e përkohshme.

Në Shqipëri janë strehuar në total 607 afganë, rreth 300 prej tyre ishin strehuar te Qytet Studenti, ndërsa pjesa tjetër janë strehuar në Durrës dhe në Shëngjin.