Roberti kish kohë pa trazuar ujërat dhe ja ku deklaron: “Ne nuk jemi ndarë asnjëherë”

108

Robert Berisha thotë se ai dhe Nora nuk janë ndarë asnjëherë, edhe pse 3 vite më parë me një status në rrjete sociale dha lajmin e ndarjes së tyre.

Në një intervistë për ATV, këngëtari u pyet nëse janë të vërteta lajmet se ai dhe Nora mund të jenë bashkuar dhe Roberti menjëherë u përgjigj se ata nuk janë ndarë asnjëherë.

“Ne nuk jemi ndarë asnjëherë. Njeriu ndahet vetëm kur vdes. A ka ribashkim a s’ka ribashkim, ajo mbetet për t’u parë”-tha Roberti.

Por na bëri pak lëmsh: Tani nuk janë ndarë asnjëherë apo janë ndarë dhe do rikthehen?
Siç thotë dhe vetë Roberti, mbetet për t’u parë.