Shqiptarët kanë drejtuar botën që nga Mesjeta, Evropa i la qëllimisht mënjanë

171

Letër e poetit dhe mikut Ali Podrimja , dërguar 26 shkurt 2003

I dashur Dritëro,

Ç’të bëj?

Në veri ma grabisin Kosovën serbët ; në jug maqedonët, në Perëndim malazezët …Vendlindja e Azem Shkrelit nuk është më nën jurisprudencën e Kosovës , po të Malit të Zi , ndërsa varri i Fahredin Gungës gjendet nën jurisprudencën e Serbisë …

E, unë ku të prehem ?

Shqipëria , mund të më ofrojë aziI? Kam rënë në haII me bajraktarët e Kombit. Nuk di ç’të bëj? …

Të qafon yt vëlla,
Ali Podrimja
26 shkurt 2003

Ulpianë

Elona Agolli