Arti në zi, ndahet nga jeta në moshën 81 vjeçare këngëtari i madh shqiptar! (FOTO)

Ka ndërruar jetë në moshën 81-vjeçare artisti i njohur Sherf Merdani.

Mësohet se artisti ka ndërruar jetë nga një sëmùndje e réndë. Këngëtari Sherif Merdani ka qenë i dénuar politik për disa vite.

Pas Festivalit të 11-të ai dhe disa kolegë të tij, përfùnduan në bùrg. Artisti i merituar Sherif Merdani bëri 16 vite bùrg.

TE TJERA