Shkodra i thotë lamtumirë “Mjeshtrit të Madh” Kujtim Aliaj/ Miq dhe bashkëpunëtorë kortezh në nderim të dirigjentit

Shkodra i ka bërë nderimet e fundit Mjeshtrit të Madh të Muzikës, kompozitorit Kujtim Alija.

Bashkia ka organizuar një kortezh në kujtim të dirigjentit, i cili u nda nga jeta një ditë me parë nga një sëmundje e rëndë në moshën 60-vjeçare.

Kortezhi është shoqëruar nga banda e qytetit, e cila u drejtua për shume vite nga profesor Kujtim Alija.

Kujtojmë këtu se Alija u nda nga jeta ditën e djeshme pas 1 viti betejë me sëmundjen, duke lënë një boshllëk të madh në jetën artistike të qytetit të Shkodrës.

TE TJERA