Video mberslenese/ Te huajt leksione shqiptareve ne Theth…

125

Ne shqiptaret ankohemi sa i perket mbeturinave me qe gjenden thuajse kudo neper rruget e qytetit apo fshatit ku jetojme.

Madje ankohemi edhe sa i perket pikave turistike. Edhe ne pParkun Kombetar te Thethit nuk eshte se mungojne mbeturinat. Por ne tere kete situate lind pyetja kush i hedh keto mbeturina?

Natyrisht vete ne shqipatret pasi te huajt as qe behet fjale dhe shembulli konkret ndodhi pikerisht mengjesin e kesaj te shtune kur ne qender te Thethit dy turiste te huaj pasi ishin kthyer nga ecja qe kishin bere mbeturinat e atyre cfare kishin konsumuar i kishin marre me vete ne nje qese.

Pa diskutim qe lodhja e ecjes se gjate qe kishin bere u lexohejt ne fytyre por kjo nuk i kishte penguar ata per te treguar dashurine e tyre ndaj natyre per te mos e ndotur ate duke marre mbeturinat me vete e jo duke i hedhur kudo qe do te kishin mundesi sic mund te kishin bere shume shqiptare.

Ne kete kategori nuk mund te pershijme te gjithe shqiptaret por e sigurt eshte qe nuk jane te pakt ata qe mund ti hidhnin mbeturinat ku ta kishin me per mbare.

https://fb.watch/7FLI7VrIRo/