I njihni dy vajzat e vogla? Sot ato janë dy nga këngëtaret më të famshme…

A mund t’i njihni dy vajzat e vogla që pozojnë duke buzëqeshur para kamerës? Fotografia vjen nga viti i largët 1994 kur të dy vajzat po luanin së bashku në një shfaqje televizive.

 

Marrëdhënia e tyre e ngushtë ka vazhduar që atëherë edhe pse ata u bënë dy nga këngëtarët më të famshëm në planet. Britney Spears dhe Christina Aguilera luajtën në The Mickey Mouse Club dhe kanë qenë mike të ngushta që atëherë.

 

Disa ditë më parë, me një tekst të gjatë, Christina Aguilera donte të tregonte mbështetjen e saj për Britney Spears, pas gjyqit për kujdestarinë e saj. Ditët e kaluara, këngëtarja zbuloi publikisht se nuk ka kontroll mbi jetën e saj, pronën e saj, por edhe trupin e saj.

 

Siç tha ajo, babai i saj, Jamie Spears, ka kontroll absolut mbi të gjitha fushat e jetës së saj. Ajo ka të drejtë vetëm për 2,000 dollarë në javë nga prona e saj dhe nuk lejohet të ketë fëmijë. E tronditur, Christina Aguilera, e cila është shoqe e saj, dërgoi mesazhin e saj përmes mediave sociale dhe shpjegoi se Britney duhet të lirohet nga ky burg.

 

 

 

 

TE TJERA