E TRSHTË, NDAHET NGA JETA MUZIKANTI KUJTIM ALIJA

227

Ndahet nga jeta muzikanti i shquar Kujtim Alija. Dirigjenti i njohur shkodran, organizator për shume vite i festivalit mbarëkombëtaret te fëmijëve si dhe drejtues i qendre kulturore të fëmijëve në Shkodër.

 

Kohet e fundit vuante nga një sëmundje e rende e cila i mori jetën.

 

Ne Qershor te 2017-es Kujtim Alija mori titullin ‘Mjeshtër i Madh’

Kujtim Alija ka patur një kontribut të jashtëzakonshëm për artin e kulturën shqiptarë, sidomos për evidentimin dhe përkrahjen e talenteve që në moshë të vogël. Vinte nga një familje shkodrane intelektualësh, të cilët e donin arsimin dhe artin.

 

shkoder.info shpreh ngushëllimet për familjen, miqtë e të njohurit e Mjeshtrit të Madh Kujtim Alija.