Do i futet muzikës edhe ajo…/ Sara la Poem në shtëpi dhe ngjitet në skenë me Ledrin…

174

Sara dhe Ledri duket se i shijojnë bashkë tashmë koncertet e reperit.

 

Ka qenë Sara ajo e cila ka publikuar disa momente nga koncerti i bashkëshortit duke kënduar në skenë dhe ajo vetë pranë vendit të Dj. Me pamjet që ka publikuar ka treguar se e ka shijuar mbrëmjen e Ledrit njëjtë si në fillimet e tyre, kur edhe u njohën.

 

Mos u habisni nëse në ndonjë moment Ledri tërheq Sarën për të kërcyer teksa këndon shumë nga projektet që ia ka dedikuar asaj.