Kane lende kancerogjene por AKU genjen shqiptaret nga mengjesi deri ne darke

152

Prej disa ditesh ne vendin tone eshte ngritur alarmi sa i perket disa cokollatave qe tregtohen ne vendin tone.

Nga sa behej me dije cokollatat si Mars, Bounti, Twiks, Snikers etj ishin te demshme per tu konsumuar pasi ne to ishin gjetur lende kancerogjene. “Menjhere” AKU u ngrit ne kembe “gjasme” per ti larguar dhe asgjesuar nga tregu.

Por ajo qe shihet neper markete e dyqane te ndryshme ne vendin tone eshte krejtesisht e kunderta. Keto cokollata jo qe nuk jane hequr por vazhdojne te tregtohen sikur asgje te keqe te mos kishte.

Ne deklaratat e AKU teksa informonte publikun bente me dije se jane asgjesuar sa e sa ton cokollata te tilla. Por lind pyetja nese keto artikuj te demshem per konsumatorin jane asgjesuar si ka mundesi qe ato vijojne te jene prezente akoma ne cdo dyqan a market te mundshem???

Eshte per te ardhur keq sesi ky institucion ne te cilin shqiptaret pretendojne qe marrin siguri per ato cka konsumojne jane pikerisht ata qe genjejne pa piken e problemit duke u munduar per tu “hedhur hi syve” shqiptareve.

Foroja qe shihni ne brendesi te ketij artikulli eshte shkrepur per shkoder.info nga qytetaret pukerisht mbermjen e se merkures date 25 gusht 2021 ne nje nga marketet e qytetit.