“Hapni këmbët”, gafa e ministrit ‘çmend’ rrjetin

133

Pas një gafe që bëri në një konferencë për shtyp, ministri përgjegjës për Covid-19 në Zelandën e re, Chris Hipkins është bërë meme kudo.

 

Hipkins ngatërroi fjalët dhe u bëri thirrje njerëzve që të distancohen kur dalin jashtë dhe të “hapin këmbët”.

 

Më vonë, Hipkins sqaroi se në vend të “hapni këmbët” ai e kishte fjalën për “stretch their legs”, thënë ndryshe të bësh një shëtitje të shkurtër pasi je ulur në një vend për pak kohë.