Gruaja e Sinan Hoxhës e gjen belaja ja sa kg ka shtuar dhe poston foton…

210

Andrra Destani para disa muajve u bë nënë për herë të dytë. Ajo u bë nënë e dy djemve e që nga lindja e dytë ajo ka ende kilogram të tepërt.

 

Andrra u pyet nga përcjellësit e saj se a ka arritur peshëm që e ka pasur para lindjes. Ndërsa ajo tregoi që nuk e ka bërë akoma dhe është ehde 10 kilogram mbipeshë.