SI DUKESHIN TAYNA, MELINDA, KIDA E TE TJERA VAJZA TE SHOWBIZIT PARA OPERACIONEVE PLASTIKE

331

Tashme ne showbizz ndodh rralle qe te shohesh nje vajze qe nuk ka kryer nderhyrje ne fytyre apo trup.

 

Shume prej kengetareve shqiptare para operacioneve plastike dhe kur kane qene ne moshe me te vogel, dukeshin shume ndryshe nga c’i shohim sot.

 

Me poshte mund te shihni disa prej tyre ne fillimet e karrieres si Tayna, Melinda, Kida, Rina, Xhensila.