RAMA E NIS MËNGJESIN ME SHKODRËN, “GJANA T’BUKRA NË MANDATIN E TRETË”

Kryeministri Edi Rama mëngjesin e kësaj të marte e ka nisur me qytetin e Shkodrës dhe një video që pasqyron edhe magjinë e këti vendi prrallor.

 

Në postimin e tin Rama e shoqëron edhe me mbishkrimin “MIRËMËNGJES dhe duke shtuar nadja mirë nga Shkodra, për të cilën do të bëjmë me patjetër gjana t’bukra në Mandatin e Tretë, ju uroj një ditë të mbarë ”.

 

Në këtë mënyrë kryeministri në këtë mandate të tretë duket se po mendon ti japë më shumë vëmendje qytetit verior i cili nuk janë të pakta rastet ku ka hasur përballje e vëhstirësi.

 

Por mbi të gjitha e rëdnësishme është që jo vetëm për Shkodrën por për të gjithë Shqipërinë si kryeministri por gjithashtu çdo qytetar duhet të jap kontributin e tij në të mirën e vendit tonë. Fundja është detyre e gjithësecilit prej nesh të kujdesemi për “shtëpinë tonë” Për shqipërinë

 

 

 

 

TE TJERA