DO TE HABITENI SI I KANE EMRAT NE PASHAPORTA DON XHONI, MAJKU DHE TE TJERE

239

Shume prej artisteve shqiptare i kane vendosur vetes pseudonime qe perdoren nga vete ata por edhe nga ndjekesit.

 

Disa prej tyre i dime emrat e disa te tjereve as na ka rene ndermend. Ndonse te gjithe e dime qe ata perdorin emrat e artit. Por kur behet fjale per pasaportat e tyre emri eshte ndryshe. Jeni kurioze ti mesoni emrat e artisteve me in te momentit?

 

Ua tregojme ne: