Bujë e madhe në Shqipëri, a ka ar të fshehür? Zbulohet se është hapur një gropë 6 metra e thellë afër një Kishe

Gjuetarët e arit kanë gërmuar një gropë prej 6 metrash në Vodicës në Kolonjë.

Zbulimi është bërë nga punonjësit e kishës. Ende nuk dihet se kush janë personat që kanë gërmuar gropën dhe se si nuk janë zbuluar më herët.

Personat e përfshirë në ngjarje kanë hapur një gropë mbi 6 metra të thellë dhe 1 metër të gjerë te pagëzimorja e kishës.

Sipas punonjësve gjue tarët e arit kanë hapur një gropë mbi 6 metra të thellë dhe 1 metër të gjerë tek pagëzimorja e kësaj kishe.

Kjo nuk është hera e parë që dhunohen objektet e kultit në Ersekë. Sipas informacioneve nga policia, kanë nisur hetimet për zbardhjen e ngjarjes në bashkëpunim me prokur orinë e rrethit gjyqësor Korçë.

TE TJERA

spot_img