Shpëtim Saraçi rrezikoi mbytjen në det, ‘gropa thithëse’ e mbante poshtë, roja i plazhit tregon momentet e frikshme

160

Federata e Vrojtuesve të plazhit ka bërë me dije se kompozitori i njohur Shpërim Saraçi ka shpëtuar mrekullisht nga mbytja në plazhin e Hamallajt.

 

Saraçit iu rezikua seriozisht jeta nga një gropë thithëse e krijuar nga rrymat e ujit në Plazhin e Hamallajt.

 

Ka qenë një nga vrojtuesit e plazhit, Ismet Keta, i cili ka pikasur se dy persona kërkonin ndihmë për mikun e tyre, që ishte kompozitori dhe ka hyrë në mes të vorbullës.

 

POSTIMI I PLOTË I FEDERATËS:

Personi ne foto eshte nje personazh shume i dashur i ekranit tone. Vrojtuesit te Plazhit, @ismetketa i duheshin vetem 10 minuta per te mbyllur turnin e punes ne Resortin Vala Mar ne plazhin e Hamallajt.