Këngëtarja e njohur shqiptare kryen ndërhyrje në të pasme, e tregon ‘live’

160

Këngëtarja e njohur, Lindita Halimi do të kryejë një ndërhyrje në trup. Lajmin e ka dhënë vetë këngëtarja dhe njofton se do të realizojë një vlog në Youtube, ku do të flasë më shumë për ndërhyrjen estetike.

 

Lindita do i nënshtrohet operacionit të quajtur BBL, një procedurë e specializuar që heq dhjamin nga të pasmet.

 

Gjatë procedurës, kirurgu plastik heq yndyrën e tepërt nga barku, ijet ose kofshët duke përdorur liposuksion. Kirurgu e transferon këtë yndyrë në vithe për më shumë volum.