Vjen apo jo Goran Bregovic? Këngëtari serb reagon për herë të parë (FOTO)

309

Ardhja e këngëtarit serb, Goran Bregovic në festën e birrës në Korçë ka sjellë mjàft reàgime të àshprà nga shqiptarët si dhe nga personàzhe të njohur të ekranit.

Ky lajm nuk u prít àspàk mirë nga shqiptarët, sepse Bregovic është konsideruar si frymëzues e idhùll i ùshtrísë vràstare serbe gjatë lùftës në Kosovë sidomos me këngën “Kalàshníkov”.

Dhe me gjithë zhùrmën e madhe që ka shkàktuar në rrjet, Gregovic do të vijë dhe ftesa ndaj tij nuk do të anulohet.

Këngëtari ka konfirmuar zyrtarisht pjesëmarrjen në koncertin që do të mbàhet më 22 gusht.

Në faqen zyrtare të tij, Goran Bregoviç ka konfirmuar datat e koncerteve, ndërsa 4 ditë pas Korçës do të jetë në Rusi.

Të shumtë kanë qenë emrat e këngëtarëve nga Kosova që ishin të ftuar për të performuar, por pas këtij lajmi janë detyruar që ta anùlojnë. Pas Capital T, Dafina Zeqirit, grupit “NA” dhe Dren Abazit.