Me një video të shkurtër kuptuam sa shumë ngjan Joni me Ardit Gjebrean

101

Ardit Gjebrea dhe familja e tij po pushojnë në New York, së bashku pas shumë kohësh dhe pothuajse çdo ditë publikojnë foto e video nga aktivitetet e tyre familjare.

 

Së fundmi Arditi dhe Joni na treguan detajin që tregon hapur sa ngjajnë pa thënë shumë me fjalë.

 

Në video shfaqen vetëm këmbët e tyre teksa levizin njësoj duke u dridhur. Këto janë disa vese që thuhet se lidhen shumë me gjenetikën. Epo bab e bir, padyshim do ngjanin shumë.