Dikush e ka Markun fiksim, por pas përgjigjes së Rudinës nuk do guxojë t’i afrohet më…

131

Rudina Dembacaj shpeshherë realizon bashkëbisedim me fansat në Instagram duke i lejuar të bëjnë pyetje të ndryshme dhe së fundmi një ndjekëse i tregon se e ka fiksim Markun.

 

Ndjekësja i shkruan Rudinës se e ka parë Markun në restorantin e tyre dhe ishte si shpirt, ama nuk pati guxim t’i afrohej pasi Rudina ishte aty.

 

Dhe artistja me një përgjigje të prerë i tregon qartë që ka bërë mirë që nuk i është afruar.

 

“Qenke e zgjuar!”=i përgjigjet Rudina.