HYRJELAJMEAKTUALITETNjoftim i rëndësishëm për shqiptarët nga OSHEE: Këto zona do mbeten pa...

Njoftim i rëndësishëm për shqiptarët nga OSHEE: Këto zona do mbeten pa drita

Disa zona në Tiranë do të jenë pa energji elektrike për disa orë, gjatë ditës së nesërme (18 gusht).

 

OSHEE njofton se si pasojë e punimeve në disa kabina, pa energji elektrike do të jenë: Nga ora 09:00 deri në orën 17:00, rruga “Nuci Naci”, pranë shkolleës “26 Nëntori “

 

Nga ora 09:00 deri në orën 16:00, rruga “Murat Toptani” dhe “Gramoz Pashko” si dhe 2 pallate te rruga “Irfan Tershana”.

TE TJERA

spot_img