Genc Sejko: +18! Shihni se çfarë bëjnë Talibanët kur futen në Kabul

I njohur për ironinë, edhe ky postim i radhës nga Genc Sejko s’kishte si të ishte ndryshe.

 

Ndërsa ka publikura një video me mbishkriminn +18, Sejko ‘peshkoi’ të gjithë ata që prisnin pamje shokuese nga Kabuli.

 

“+18. Pamje shokuese! Shikoni se çfarë bëjnë Talibanët kur futen në Kabul”, shkruan Sejko, ndërsa në video, sheh vetëm disa njerëz që po luajnë dhe po qeshin,

 

TE TJERA