Prej 30 vitesh, aktori i njohur nuk ka përdorur kurrë deodorant. Po çfarë thonë njerëzit që janë afër tij?

Prej 30 vitesh, aktori i njohur Mattheë Mcconaughey refuzon të përdorë deodorant.

Gjatë xhirimeve të “Fool’s Gold”, aktorja Kate Hudson i kërkoi atij të përdorte një. Sipas Buzz Feed, aktorja u shpreh:

“Ai sillte gjithmonë me vete një lloj përbërje me kripe, një ‘deodorant natyral’. Nuk ka përdorur asnjëherë parfum apo deodorant.”

Ndërsa vetë aktori, lidhur me këtë deklaroi: “Gratë në jetën time, përfshirë mamanë time, gjithmonë më kanë thënë: ‘Era jote natyrale mban aromë burri dhe aromë si ty’.

TE TJERA