Ky po që është burrë…/ Visjan Ukcenaj tregon se kush e bën ligjin në shtëpi, kur ai do të dalë me shokët (foto)

Aktori i humorit, Visjan Ukcenaj, e ka përshkruar me një foto shprehjen “Ligjin e bën gruaja”.

Visjani tregon se e pyeti bashkëshorten, Jonën nëse mund të dilte me shokë dhe ajo ia dha lejen, mirëpo duke e “kërcënuar” .

Jona shfaqet duke mbajtur ar mën në drejtimin e Visjanit teksa shfaqet e buzëqeshur ndërsa aktori pyet fansat me humor nëse duhet të dalë me shokë apo jo.

Postimi i ka bërë të gjithë të qeshin dhe sigurisht nuk kanë munguar komentet e shumta që i thonë Visjanit të mos dalë më mirë.

TE TJERA

spot_img