“Jam e lirë, po shijoj verën”/ Një tjetër çift i ‘Përputhen’ i jep fund lidhjes

122

Pas ndarjes së Stelës me Çimin, një çift tjetër i krijuar në Përputhen i kanë dhënë fund lidhjes së tyre.

Bëhet fjalë për Gilbertën dhe Ilirin.

Lajmin e ka treguar vetë Gilberta me një postim në rrjetet sociale ku konfirmon se nuk është më me Ilirin dhe se po e shijon verën e lirë.

“Jo, nuk jam me Ilirin. Jam e lirë, po shijoj verën. E vërtetë. E hapur, e kthjellët. Jeta kjo është. S’do rrimë mbyllur me frikën e lëndimit. Njerëzit shprehin atë ç’ka po jetojnë në fatë azë që ne kemi ose jo fatin t’i njohim,

ne mësojmë, përjetojmë, gjallë jemi, kjo është jeta. E vijojmë para! Kush do na shoqëron”, shkruan Gilberta në deklaratën e saj.