Hë pra se na grinë…/ Kjo është bima që largon mushkonjat

Vera do të thotë ballkon, miq dhe biseda pa fund. Por, ç’të themi për mushkonjat që “sulmojnë”? Ekziston një mënyrë e natyrshme për t’i zmbrapsur ato dhe për të shpëtuar skuqjen dhe gërvishtjet.

Borziloku shkon në mënyrë perfekte me salcën e kuqe që shoqëron spagetin tuaj dhe u jep një shije të fortë hamburgerëve. Një tenxhere e vogël në ballkon është e nevojshme jo vetëm për qëllime gatimi.

Ju mund të blini gjethe të gjera ose atë me gjethe të vogla dhe të bëni kompozime të këndshme që do t’i mbajnë mushkonjat larg.

Gjithashtu, nëse fërkoni gjethet e borzilokut në vendet që janë kafshuar nga mushkonjat, kruajtja zvogëlohet dhe ju vjen erë fantastike e ftohtë.

TE TJERA

spot_img