Çupi zbulon detajet “bombë” për takimin sekret gjatë natës të Berishës

Analisti Çupi shkruan se gjatë gjithë jetës, shqiptarët kanë bashkëpunuar ‘gjatë natës’ me serbët; por në mëngjes kanë dalë të larë.

Çupi ka zbuluar edhe skandalet Berishës në bashkëpunim me Serbinë.

“Presidenti Berisha dhe presidenti Bullatovic nuk besonin se do të zbuloheshin. Këta hapën natën rubinetat e naftës, thyen embargon ndërkombëtare, nisën trafikun e a mëve edhe për ushtrinë serbe, bënë psillëqet e mëdha kundër jetës së njeriut dhe paqes botërore. Ishte natë, errësirë, në mëngjes vetëm binte era naftë e gjak njeriu, por nuk kishte fajtorë.

Natën, për gjithë natën, u ekzekutuan edhe dëshmitarët që fatkeqësisht i pikasën në takime liderët shqiptarë me ‘k iminelin’ Arkan dhe me të tjerë”, – shkruan ndër të tjera Frrok Çupi.

TE TJERA

spot_img