E paprítur në ‘PërPuthen On Tour’, kandidatja shkon dhe puth me zòr Atdheun (VIDEO)

111

Xhesi, ndër kandidatja më kémbéngùlëse për tu bërë pjesë e programit më të ndjékur e komentuar të vitit “PërPuthen”.

Vajza në fjalë ka plotësuar formularin dhe ka dhënë intervista të panumërta për tu bërë pjesë e PërPuthen por Olsa nuk e ka pranuar për faktin se Xhesi ka qenë një herë pjesë e televizionit.

Ajo ka qenë në “Hell’s Kitchen” pjesëmarrëse dhe nisur nga kjo, aùtorja pretendon që konkurrentet të jenë të gjithë të barabartë përpara publikut.

Xhesi shpreh një pëlqim të theksuar për ish-konkurrentin Atdheun, modelin nga Kosova por duke qenë natyra të ndryshme ato nuk patën mundësinë e një bashkëbisedimi normal dhe Atdheu u largua nga skéna.

Për të tërhéqur sa më shumë vëmendjen e mediave ajo ngrihet nga karrigia e saj dhe shkon drejt Atdheut duke i rrémbyer një puthje të gjatë pas qafe.

Ky veprim u krítíkua nga juria, kjo për faktin se Xhesi u prezantua si një vajzë e fortë që nuk shkon pas meshkujve por pret reàgimin e tyre e në fakt veprimi ishte shumë kontradiktor.