Përlotet Xhensila nga ajo që shkruan në Kishën e Laçit për Besin dhe vajzën…

367

Xhensila mbeti pa fjalë nga ajo që bënë fansat e saj për të. Xhensila Myrtezaj është emër shumë i dashur për publikun, e cila ka shumë projekte muzikore në repertorin e saj.

Natyrisht që në këtë pikë ku është tani, ajo arriti falë fansave, andaj shprehet mirënjohëse për përkrahjen e tyre. Së fundi, këngëtarja ka treguar një be fasi të këndshme që e mori nga ta, teksa kishin shkruar një lutje për të, Besin dhe Ajkën në kishën e Shna Ndout në Laç.

“Për Xhensilen, Besin dhe Ajkën. Zoti i ndihmoftë në gjdo hap të jetës së tyre. Qofshin familja më e lumtur në botë”, ishte lutja për familjen e Xhensilës.

E emocionuar nga kjo befasi, Xhensila shkruan: “Më për l otët, jeni bekim për mua. Faleminderit, ju dua forttt”.