Ndësa ne i kemi dyqanet plot me to/ Gjermania dhe Franca: Mos hani çokollata Snickers, Bounty, Twix, kanë lëndë kancerogjene

Sapo është bërë me dije se Gjermania dhe Franca kanë pezulluar konsumimin e çokollatave Snickers, Bounty, Twix dhe M and M për shkak se kanë lëndë kancerogjene.

Qytetarët gjermanë kërkuan heqjen nga tregu të çokollatave për shkak se kanë lëndë helmuese. Raportohet se edhe çokollatat edhe akulloret të kontaminuara kanë lëndë kancerogjene, ndërsa qeveria gjermane i bën thirrje qytetarëve që mos t’i konsumojnë.

Fax News ka kontaktuar me AKU, ndërsa institucioni në fjalë ka thënë se po kontrollon nëse kanë hyrë çokollata të kontaminuara, ndërsa po njoftohet në kohë reale për heqjen e çokollatave.

“Po kontrollojmë nëse kanë hyrë çokollata të kontaminuara. Po njoftojmë në kohë reale për heqjen e çokollatave”, ka thënë AKU më konkretisht.

TE TJERA

spot_img