“Paske pi içik o jetë”! I dehur në natën e beqarisë, dhëndri nuk qëndron dot në këmbë gjatë dasmës

290

“Paske pi i çik o jet” e tillë është edhe kjo video e ceremonisë së një martese në Rusi. Videoja po bën xhiron e rrjetit në mbarë botën. Dhëndri në video shfaqet i dehur dhe mezi po qëndron në këmbë.

Nga përshkrimi i bërë në video, mësohet se dhëndri e kishte tepruar me alkool në ahengun e organizuar me rastin e natës së tij të fundit si beqar.

Mirëpo, pavarësisht se trupi e kishte “tradhtuar”, duket se mendjen e kishte tepër të kthjellët dhe kështu arriti me sukses të kurorëzohet.