Ky është mjeku popullor shqiptar që pretendon se ka ngritur në këmbë 176 veta. Shëron me gishtat e tij

Dhimbjet e shpinës llogariten ndër përvojat plot vuajtje të shumë njerëzve dhe përbëjnë ndër shkaqet më të shpeshta për të trokitur tek mjeku familjar.

Mjekësia alternative çdo ditë e më shumë po bëhet opsion i pacientëve të cilët siç thonë edhe vet pacientet kanë gjetë shërimin tek këta mjekë

Njëri ndër këta mjek është edhe Mujë Haliti i cili thotë se mjekon çdo sëmundje të boshtit kurrizor tash e 36 vite

Gazetarja e DTV-së Doruntina Gashi ka realizuar një intervist me mjekun Haliti i cili mes tjerash thotë që mbi 130 mijë pacient me probleme të boshtit kurrizor kanë kaluar nga duart e tij, madje nga karroca i ka ngritur 176 persona.

TE TJERA

spot_img